Yoğurma kabına tereyağını, buğday nişastasını, pudra şekerini, Hindistan cevizini, Yumurtayı, unu, kabartma tozunu ve vanilyayı ilave ederek elimize yapışmayacak bir hamur yoğuruyoruz.
Daha sonra hazırladığımız kurabiye hamurunu yaklaşık olarak 40 dakika dinlenmesi için buzdolabına kaldırıyoruz. Dinlenen kurabiye hamurundan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp içerisini parmağımız ile çukur açalım. Bütün kurabiye hamurlarını aynı işlem ile hazırladıktan sonra içerisine kayısı marmelatı ile iyice dolduralım. Fırın tepsisine yağlı kâğıt serdikten sonra hazırladığımız kayısı marmelatlı kurabiye hamurlarını aralıklı olacak şekilde dizelim. Daha önceden 175 derecede ısıtılan fırında kontrol ederek pişirelim. Pişen
kayısı marmelatlı kurabiye servis tabağına aldıktan sonra üzerine pudra şekeri serpilir.
Afiyet olsun.