Önce hazır pudingi 2 su bardağı sütle hazırlayın üzerinde verilen tarife göre yapmayın. Biraz koyu bir kıvam olması gerekir. Karışım kaynadıktan sonra içine Yaklaşık 1 paket kadar bitteri koyup karıştırın.
Sonra soğumaya bırakın. Arada karıştırarak üzerinin kaymak tutmamasını sağlayın. Diğer taraftan bir kabın içine yoğurdu, pudra şekeri, sıvı yağ ve oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı veya margarini bir güzel karıştırın. Daha sonra kabartma tozu, vanilya ve unu ince delikli bir süzgeç yardımıyla eleyerek yavaş yavaş ilave edin ve biraz daha yoğurun. Ele yapışmayan bir hamur elde edin. Çok yumuşak olmamasına dikkat edin çünkü fırında yayılabilir. Sonra hamurdan cevizden biraz büyük parçalar koparın ve avucunuzun ortasında yuvarlayın ve içki köfte gibi açın ve içine iter bir çay kaşığı ister tatlı kaşığıyla içine koyup yuvarlayın, eğer açılan varsa dert etmeyin hemen bir hamur alıp orayı kapatıyoruz. Bu şekilde hamuru bitirin. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında yaklaşık olarak üzeri kuruyunca çıkarın. Fazla pişirmeyin kuru olmasın diye, fırından çıkarın ve biraz havalandırın ılındıktan sonra üzerine pudra şekeri serperek servis tabağına alın ve afiyetle yiyin.