İlk olarak elmaları soyun ve rendeleyin. Bir tencereye ceviz içini, pudra şekerini, tarçını ve elmaları koyarak kavurun. Bir kenarda soğumak için bekletin. Kurabiyenin hamuru için un, margarin ve pudra şekerini bir kaba alarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamurun ortasını açarak yumurtayı, yoğurdu, kabartma tozunu ve sıvı yağı ilave edere hamuru tekrar yoğurun. Biraz daha un ekleyin ve hamur yumuşaklığı kulak memesine gelene kadar yoğurun. Daha sonra hamurlar kopartarak merdane yardımıyla açın. Açtığınız hamurları üçgen şekilde kesin ve içerisine hazırlamış olduğumuz iç karışımını ekleyerek rulo şeklinde sarın. Önceden yağlanmış tepsiye bu kurabiyeleri dizin ve 180 derece fırında 40 dakika kadar pişirin.
Çıkardığınız kurabiyelerin soğumaya bırakın ve soğuduktan sonra üzerine pudra şekerini serpin. Kurabiyeler servise hazırdır.
Afiyet olsun.