İlk olarak derin bir kaba yumurta, margarin, pudra şekeri ve diğer malzemeleri alarak iyice karıştırıyoruz. Ardından kabartma tozu ve vanilyayı da ekleyip unu azar azar katarak çok katı olmayacak şekilde kurabiye hamurumuzu hazırlıyoruz. Kurabiye hamuru hazırlığı bittikten sonra iç harcı için yumurta akı, süt, pudra şekeri ve Hindistan cevizini karıştırarak yoğuruyoruz. Hamur işlemleri bittikten sonra kurabiye hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elimizde ortasını havuz şeklinde açıyoruz ve içine Hindistan cevizi harcımızdan yerleştirip kapatıyoruz.
Tüm hamura aynı işlemi uygulayıp yağlı kâğıt serilmiş veya yağlanmış fırın tepsisine kurabiyelerimizi diziyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık yarım saat pişirip üzerini süsleyerek servis ediyoruz.
Cocostar kurabiyemiz hazır.
Afiyet olsun.