Yağ, yumurta, toz şeker, sıvı vanilya ve kakaoyu karıştırın, unu ve kabartma tozunu da ekleyerek
kurabiye hamurunuzu yoğurun. Çok yapışkan bir hamur olursa hamur elinize yapışmayana kadar un eklemeye devam edin. Yoğurduğunuz hamurdan toplar yapın ve Hindistan cevizli dolgu malzemesini ekleyebileceğiniz şekilde bu topların içinde çukur yerler açın, iyice karıştırıp hamur kıvamına getirdiğiniz Hindistan cevizi, pudra şekeri, süt ve yumurta akından oluşan dolgu malzemesini bu topların içine doldurduktan sonra dikkatli bir şekilde tekrar yuvarlayarak üzerini kapatın.
Malzeme
kurabiyenin içinde kalmış olacak. Isırdığınızda içinden Hindistan cevizi gelen yuvarlak
kurabiyeler elde edeceksiniz.
Kurabiyelerinizi 180 dereceye ısıttığınız fırında yağlı kâğıt döşenmiş tepsiyle 20 - 30 dakika arası (Kontrol ederek) pişirin. İsterseniz fırından çıkartınca
kurabiyelerin üzerlerini hazır çikolata sosu dökerek ya da benmari usulü eriteceğiniz bitter çikolata, beyaz çikolata gibi çeşitlerle süsleyebilirsiniz, bu sosun da üzerine en son bir miktar Hindistan cevizi serpin.
Afiyet olsun.